Cart - 0.00 lei

Cum cumpar?

Modalitati de cumparare:

1. Cumparare  prin comanda telefonica0745883330 sau 0740280200
2. Cumparare  prin solicitarea produsului prin email: contact@promountain.ro
3. Cumparare folosind cosul de cumparaturi din cadrul siteului.

Folosind cosul de cumparaturi urmati instructiunile de mai jos:

Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati, alegeti culoare, marimea sau alte optiuni disponibile si apasati pe linkul “Adauga in cos”. Se va afisa produsul selectat, si totatul comenzii. Aveti urmatoarele posibilitati:

a. modificarea cantitatii produsului selectat: adaugati cantitatea dorita in chenarul de sub “cantitate” apoi accesati butonul “modifica”
b. golirea cosului de cumparaturi: accesati butonul “goleste”, iar cosul da cumparaturi va fi golit de toate produsele
c. selectarea altor produse din site-ul www.promountain.ro  accesati butonul “Continua cumparaturile” si veti fi redirectionat catre pagina produsului slectat initial, avand in “cosul de cumparaturi” din partea dreapta sus produsele selectate initial.
d. finalizarea comenzii: accesati butonul “Lanseaza comanda”

Pentru finalizarea comenzii aveti urmatoarele posibilitati:

a. daca deja sunteti inregistrat, introduceti datele dvs de accesare a contului
b. daca nu sunteti inregistrat atunci completati datele pentru deschiderea unui cont nou. In urmatorul pas vi sa va cere sa completati “date cumparator” (in cazul in care doriti factura pe persoana juridica sau firma, accesati butonul “adauga firma”, apoi “salveaza”, dupa ce ati completat datele de identificare ale persoanei fizice), apoi “adresa de livrare”, apoi “metoda de plata”, apoi “metoda de livrare”. Daca aveti de facut anumite observatii (ex: orar de livrare, etc) va rugam sa le introduceti in casuta “observatii”
c. dupa ce ati urmat opitunile a) sau b) accesati butonul “Lanseaza comanda”

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dvs. Va rugam sa completati corect formularul si sa indicati persoanele catre care se face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise prin e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda. Mai mult de atat, Societatea nu va putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dvs daca lipsesc sau sunt incorecte informatii precum adresa de e-mail sau numar de telefon.

Modalitati de plata:

a. Ramburs la curier sau la Posta Romana
b. Numerar (la ridicare directa de la sediul firmei)

Disponibilitatea produselor:

1. Stoc (Livrare 2 zile). Cel putin o bucata din produs se afla pe stoc si va fi livrat in maxim 2 zile lucratoare.
2. Stoc Furnizor (Livrare in 5 zile). Produsul este disponibil in stocul importatorului si va fi livrat in maxim 5 zile lucratoare.
3. La comanda (Confirmare Telefonica). Produsul nu se afla pe stocul importatorilor si va fi livrat numai ca urmare unei confirmarii telefonice de catre unul dintre operatorii nostri. Perioada de livrare poate varia intre 10-60 de zile.

» Pentru orice detalii sau informatii suplimentare legate de unul dintre produsele comercializate de noi va rugam sa ne contactati telefonic la: 0745.883.330 sau prin email la: contact@promountain.ro

Transport gratuit in toata tara pentru comenzi mai mari de 300 Ron.